DUOCACIB Brno 2011

06.02.2011 19:26

Máme za sebou víkend strávený na DUOCACIB v Brně.  Pro nás a hlavně tedy pro naše pejsky, byl víkend velmi úspěšný! Pro Meggie to byla první výstava v hale, přesto byla moc šikovná a klidná :-)

SOBOTA:

V sobotu naše dorostenka Meggie nastoupila do kruhu, kde celkem stálo 11 fen. Byla zde velká konkurence ze zahraničí, jedna fenka hezčí než druhá. I přesto se podařilo Meggie obsadit skvělé 2. místo! Byli jsme nadšení! Panu rozhodčímu Fryckstrandovi se Meggie velice líbila, říkal, že je to velmi nadějná krásná fena, kterou by ihned obsadil na 1. místo, pokud by její váha byla nižší zhruba o 2kg. Dostali jsme nádherný posudek a motivaci trošku zkrotit Meggie ve všežraní. Coren nastupoval v sobotu s dalšími 14ti psy k panu rozhodčímu Ericssonovi. V kruhu se předvedl krásně a byla jsem s jeho prezentací moc spokojená! Je to šikulka a výstavy ho moc baví. Umístil se na krásném 4. místě. Když den pokračoval a viděla jsem, jak nádherní a úspěšní psi opouští kruh, teprve jsem si uvědomila, jak skvěle jsme na výstavě dopadli! Rozhodčí byli opravdu nekompromisní a velmi přísní!

NEDĚLE:

Neděle pro nás nebyla až tak úspěšná jako sobota, ale přesto výsledky našich psů tento den za úspěch považuji! Meggie se umístila na 4. místě v kruhu, kde bylo celkem 12 fen. I pan rozhodčí Ericsson říkal, že je Meggie krásná nadějná fena, ale bohužel, s příliš velkou váhou. Coren se v konkurenci dalších 13ti psů v pořadí neumístil, přesto dostal krásný posudek a hodnocení "výborný".